20
Lun, Mai

sursa foto: stiri.tvr.ro

Eveniment

Vremea se va încãlzi în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea nordicã a țării precum și la munte, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab până la  moderat, cu unele intensificări, în prima parte a intervalului în sud-estul țãrii și în zona montanã.

Regimul termic va fi mai scăzut decât cel specific datei, în nordul Moldovei și în Dealurile de Vest. Izolat, noaptea și dimineața, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceațã.

Astăzi, temperatura aerului va crește în toată țara. Cerul va fi variabil în partea de nord a teritoriului unde doar trecător vor mai fi condiții de ploaie slabă pe arii restrânse. Vântul va sufla în general slab până la moderat.

Vineri, începând din a doua parte a zilei, în vestul, nordul și centrul țãrii, cerul va fi noros și va ploua, în general slab cantitativ. Vântul va prezenta intensificãri temporare, îndeosebi la munte și în regiunile nordice, nord-vestice și centrale.

Sâmbătă și duminică, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar în regiunile nordice, pe arii restrânse, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte. Izolat, noaptea și dimineața, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceațã.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: