12
Dum, Mai

Răzvan IANCU

Eveniment

     Protest în fața Prefecturii Brașov! Este vorba despre zeci de sindicaliști nemulțumiți de modificările anunțate de Guvern în privința transferului contribuțiilor sociale integral în sarcina salariatului, de la 1 ianuarie 2018, dar și a modificarea Legii 62/2011 privind dialogul social.

 Proteste au loc în București și 29 de județe la care participă mii de membri ai Blocului Naţional Sindical „Județele în care se desfășoară acțiunile de protest mai sus menționate sunt: Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Iași, Hunedoara, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București”, anunță BNS.

În toate județele, inclusiv în cele în care nu a fost timp pentru organizarea acțiunilor de protest, reprezentanții filialelor județene BNS vor transmite Prefectului o solicitare de sprijin a demersului BNS pentru 2 teme de interes pentru mișcarea sindicală.

La Brașov protestul a început la ora 15:00


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: