09
Joi, Mai

sursa foto: realitateadamboviteana.ro

Eveniment

Totul a început în anul 2015, când un bărbat din Brașov a decis, pentru a face rost de bani, să-și trimită iubita la „produs”. S-a asigurat, mai întâi, că femeia îl iubește și i-a cerut, de dragul lui, să practice cea mai veche meserie din lume.

După câteva luni, principalul suspect și-a găsit încă o iubită și a convins-o și pe aceasta să se prostitueze. După mai bine de un an, susțin surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, în ecuație a intrat și a treia femeie. Tot de dragul suspectului, și aceasta a acceptat să ofere servicii sexuale pe bani. „Avea trei concubine. Toate trei îl iubeau!”, au explicat, pentru BrașovTV.com, surse credibile. Clienții erau racolați din zona stației CFR Brașov, iar principalul suspect le asigura tinerelor implicate protecție împotriva unor eventuale agresiuni.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Brașov au intrat, acum, pe fir și l-au reținut pe principalul suspect, un bărbat de 29 de ani, sub acuzația de proxenetism. Un judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Brașov a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, dar inculpatul a contestat hotărârea. Tribunalul Brașov va avea ultimul cuvânt. Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații voe rmite sentința definitivă.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: