06
Lun, Mai

Brasov TV

Eveniment

Reduceri consistente, tehnologii de ultimă oră și oferte chiar și la mobilă. Toate acestea pot fi găsite la ediția de toamnă a Târgului Imobiliar Brașov. Dezvoltatori din tot județul se întrec în oferte cât mai atractive pentru cei care VOR să-și achiziționeze o locuință nouă. Expoziția cu vânzare este deschisă până duminică.

Dezvoltatorii complexurilor rezidențiale au adus la această ediție proiectele cele mai interesante. Dacă unii fac discount-uri considerabile, alții se laudă cu mărimea proiectelor de locuințe. Au fost invitați să-și prezinte produsele chiar și producătorii de mobilă. Au venit pregătiți pentru a atrage noi clienți. „Cred că spre deosebire de colegii noștrii care participă la ediția de tomană a Târgului Imobiliar Brașov am adus toate proiectele pe care le dezvoltăm în momentul de față. Acesta este elementul de noutate. Am inclus proiectul nostru din Constanța dar și pe cel din Târgu Mureș care se află în faze incipiente. Tocmai de aceea vrem să le prezentăm celor care poposesc la standul nostru, oferta completă ” a declarat unul dintre dezvoltatorii prezenți la târg. „Doar pentru această ediție a târgului propunem un discount de 2000 de euro pentru orice tip de apartament cumpărat în complexul nostru ” a fost oferta unui alt constructor.

Dezvoltatorii imobiliari nu s-au dat deoparte când a venit vorba despre tehnologiile de ultimă generație. Prezentările virtuale au avut mare succes.

Clienții au de unde alege. La târg există oferte chiar și pentru proiectele prietenoase cu natura. Târgul imobiliar Brașov este deschis până duminică inclusiv la Brașov Bussines Park.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: