02
Joi, Mai

Brasov TV

Eveniment

Tribuna Stadionului Tractorul este demolată. Decizia a fost luată după ce autoritățile locale au DECIS să re sistematizeze circulația pe Bulevardul 13 Decembrie. Pentru asta sunt necesare însă lucrări ample în zonă.

Pas cu pas, tribuna stadionului este demolată. În scurt timp pe acolo vor circula mașini. Totul face parte dintr-un proiect amplu al autorităților, care speră să rezolve, în acest fel,  problema circulației din zonă.

Terenul de fotbal și baza sportivă nu vor fi afectate! Aici se va dezvolta un centru de refacere SPA, cu sală de forță, masaj și saună, săli de evenimente sportive și nu numai. Lucrările sunt mult mai complexe. Primăria dorește să lărgească Bulevardul 13 Decembrie cu câte o bandă pe fiecare sens de circulație. „  Încercăm să găsim soluții pentru decongestionarea traficului din zonă. Una dintre aceste soluții este lărgirea Bulevardului 13 Decembrie, iar în această etapă suntem în faza de cedare a proprietății asupra terenurilor necesare pentru această lărgire ” a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

 

Prin lărgirea bulevardului, municipalitatea speră să rezolve problema traficului în zonă, care mai ales la orele de vârf este foarte aglomerat.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: