02
Joi, Mai

Brasov TV

Eveniment

5 octombrie Ziua Educației Mondiale sărbătorită în toate unitățile de învățământ. La Brașov, elevii Școlii Gimnaziale nr. 27 au ales să marcheze momentul într-un mod inedit. Curtea școlii a fost transformată într-o imensă carte de colorat. Zeci de copii, alături de profesori au realizat mai multe desene, iar tema a fost EDUCAȚIA.

„ Școala, palatul hărniciei ” , sub acest slogan, zeci de elevi de la Școala Gimnazială nr. 27 din Brașov au realizat, de ziua mondială a educației, cel mai mare desen pe asfalt. Copiii au colorat terenul din curtea școlii. „ Toate aceste desene vor sta câteva zile, probabil, în curtea școlii, după care natura va interveni și le va șterge. Sunt desene făcute de copiii din învățământul primar, desene care, în mintea lor ilustrează diverse activități care le-au plăcut în timpul școlii ” a declarat prof. Victor Vijoli, director Școala Gimnazială nr. 27 Brașov.

Curtea unității de învățământ a fost transformată într-o imensă carte în care au fost cuprinse diverse ilustrații. Toate desenele pe asfalt au fost realizate de elevii din clasele primare sub atenta supraveghere a profesorilor.

 

Pe 5 octombrie, în întreaga lume este sărbătorită Ziua Mondială a Educației. Evenimentul reamintește faptul că o educație de calitate reprezintă cheia unei reușite profesionale.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: