26
Vin, Apr

BrasovTV.com - Marian STOICA

Eveniment

Bărbat găsit mort la Săcele. În urma cu puțin timp, a fost găsit trupul unui bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, pe traseul dintre Canionul 7 Scări și Prăpastia Urșilor în zona marcata cu triunghi albastru.

Salvamontiștii și procurorii sunt la fața locului și efectuează cercetări. Din primele informații se pare că victima a fost strivită de un copac.

UPDATE: 16:20

Doi turişti l-au găsit pe bărbat în jurul orei 13:00. Salvamontiştii au ajuns la fața locului în doar 15 minute. „Bărbatul a căzut din zona Belvedere, din prăpastia Ursului, de la o înălțime de aproape 70-80 metri. A căzut pe un brad, a rupt câteva crengi şi s-a oprit tot sub un arbore. După ce a Poliția a efectuat constatările, am tăiat arborele cu drujba ca să putem scoate cadavrul. Se pare că s-ar fi sinucis. Am înțeles că este un bărbat din Sânpetru, de 30-40 ani. Avea o plagă deschisă la craniu. Se pare că totul s-ar fi întâmplat de vineri seară. Ieri am înțeles că a fost anunțată Poliția că a bărbatul plecat de acasă”, a declarat pentru Brașov TV Adrian Olteanu, Serviciul Public Salvamont Braşov.

UPDATE: Galerie FOTO

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: