27
Sâm, Apr

Televiziunea Cetateanului

Eveniment

În perioadaurmătoare vor fi amplasate câteva toalete mobile ecologice în mai multe zone ale orașului. Vineri s-a încheiat termenul limită pentru achiziționarea serviciului de închiriere și întreținere a 20 de astfel de wc-uri ecologice, care vor fi amplasate în opt parcuri din municipiu și din Poiana Brașov.  

Firma care se va ocupa de toalete ecologice amplasate în Brașov va trebui să asigure servicii complete de igienizare. Asta, potrivit caietului de sarcini, ca zilnic trebuie efectuate activități de vidanjare a rezervorului colector, alimentarea cu apă și soluție biodrgradabilă, parfumată, care dezinfectează, descompune și macerează dejecțiile, spălarea cu jet de apă sub presiune, atât în interior, cât și pe exterior, dotarea cu hârtie igienică și parfumarea pereților cabinei.  

 

 

Toaletele ecologice vor fi amplasate pe domeniul public astfel: câte patru bucăți în Parcul Tractorul și zona Lacului Noua, respectiv câte două în Poiana Brașov, Parcul Trandafirilor, Parcul Ursul, Parcul Livada Poștei, Scuar Berzei, Parc Centrul Civic. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: