13
Lun, Mai

Foto: brasovtv.com

Eveniment

Igienizare totală la spitalele din municipiul Brașov. După lucrările din interior, de la începutul verii, acum se curăță tot spațiul verde.

Curtea spitalului Județean arată impecabil. Aici se lucrează intens de trei săptămâni. Au fost igienizate și pavilioanele Astra, Tractorul și Mârzescu. Toată vegetația inutilă a fost înlăturată de angajații Serviciului Public Județean de Protecție a Plantelor.

Cum era înainte nici nu vă puteți închipui. Aveam foarte multe buruieni, vegetație inutilă, iar prin tufișuri foarte multe gunoaie. Era o priveliște pur și simplu dezolantă, iar pacienții nu se puteau plimba pe afară în siguranță. Spitalul a luat o firmă din subordinea Consiliului Județean, iar rezultatele sunt mai mult decât satisfăcătoare”, a declarat Marius Leonte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brașov.

Prin eliminarea buruienilor care se întindeau pe o suprafață foarte mare a fost ecologizată o zonă din spatele spitalului, care va deveni parcare. Lucrările de igienizare a spațiului verde din perimetru spitalelor administrate de Consiliul Județean se vor termina la sfârșitul lunii septembrie.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: