26
Vin, Apr

Micul Dac

Eveniment

Cei mici și nu numai sunt invitația la cea de a opta ediţie a Festivalului Jocmania, un eveniment cu ateliere, spectacole, jocuri şi filme pentru toate vârstele, atât copii, cât şi părinţi și bunici. 

Festivalul râșnovean, Jocmania, înseamnă ateliere creative de dimineaţa până seara, spectacole haioase de teatru de păpuşi, filme de animaţie, poveşti istorice interpretate prin benzi desenate, jocuri şi surprize de neuitat. Anul acesta, festivalul va anima întreg oraşul, spațiile de desfășurare a evenimentului fiind Promenada Sissi, Piaţa Unirii, Cinematograful Amza Pelea şi Centrul Schubz.

Primele ateliere s-au desfășurat deja la Centrul Schubz. Aici copiii au fost invitați să descopere plantele aromatice. Activitatea s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani. După ce au învățat rolul fiecarei plante, micuții au trecut la joacă.

Tot astăzi, de la ora 17.00,  va mai avea loc o piesă de teatru de păpuși, „Prințesa Brosacă”. Evenimentul este programat să se desfășoare în piața Unirii, dar dacă vremea nu va permite acest lucru, piesa de teatru va avea loc în Cinematograful „ Amza Pelea”.

 

Spre seară, de la ora 18.00 la 19.30 și de la 20.00 la 21.30, va rula filmul Trolii. Proiecția va avea loc la cinematograful din localitate.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: