04
Sâm, Mai

Foto: brasovtv.com

Eveniment

Bucurie mare pentru copiii din Cristian de 1 iunie! 147 de biciclete noi-nouțe au ajuns la elevii din clasele 4-8 de la Școala Gimnazială din localitate. Totul face parte dintr-un proiect amplu al Primăriei Cristian, care se numește Educație prin Mișcare”.

Săptămâna viitoare, și cei mai mici vor primi biciclete potrivite pentru vârsta lor. Prin această acțiune, edilii încurajează mișcarea în aer liber. Bicicletele au fost cumpărate și date în custodie școlii, spre folosința copiilor, care au învățat azi cum să le folosească, cum să se ferească de primejdii în trafic, dar și cum să acorde primul ajutor.

Toate într-un eveniment dedicat lor de Ziua Copilului. Copiii au fost foarte bucuroși de darul primit și s-au urcat imediat pe biciclete, pentru a le proba. În centrul comunei Cristian micuții au aflat cum se poate acorda primul ajutor. În curtea școlii va exista un loc special amenajat unde copiii își vor putea parca și depozita bicicletele, pentru a le putea folosi în drumul lor către și de la școală. 

 

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: