17
Vin, Mai

Eveniment

Fotbalul este cel mai iubit și mai pariat sport la nivel mondial.

Din acest motiv, o mare parte din pariori pariază doar pe fotbal. Există multe tipuri de pariuri și strategii care pot fi aplicate pe sportul rege. De asemenea, tipul de pariu ales, pe lângă celelalte aspecte precum liga aleasă, analiza meciurilor și alegerea unei mize optime, influențează direct șansele de câștig pe care le are un parior. O să îți prezint cele mai populare pariuri pe fotbal.

Pariul 1x2

Este evident că pariul 1x2 este cel mai popular tip de pariu pe orice sport. Obiectivul fiecărui meci din orice sport este ca unul dintre jucători sau una dintre echipe să câștige. Primul tip de pariu apărut pe fotbal a fost pariul 1x2. Pariul 1x2 ori oferă 3 variante de alegere și anume câștigă gazda, egalitate sau câștigă oaspetele.

Deși sunt foarte populare, pariurile de tipul 1x2 nu sunt mereu cele mai potrivite opțiuni de pariere. În primul rând, atunci când vorbim de un meci echilibrat, opțiunea 1x2 este puțin problematică deoarece ai o șansă din 3 să nimerești rezultatul corect, iar dacă echipele sunt echilibrate, este greu de zis care va fi rezultatul final și ar trebui să te axezi pe alt tip de pariu.

Pariurile DNB, draw no bet

Pariurile DNB, draw no bet, sunt o alternativă la pariurile 1x2. Pariul DNB scoate din ecuație posibilitatea remizei. În cazul în care meciul se termină egal, vei primi miza pariului înapoi integral.

Este evident că vei avea cote mai mici decât la pariul 1x2, dar este un pariu ceva mai sigur. O altă alternativă la pariurile 1x2 sunt pariurile șansă dublă. Acest pariu acoperă două dintre cele trei rezultate posibile, deci este mai sigur și decât pariul DNB.

Dacă ești încântat de pariurile mai sigure în ideea să nu pierzi foarte mulți bani în eventualitatea unui eșec, îți recomand sa încerci cod bonus winbet, vei primi bonus substațial în funcție de depunere, până la 200%.

Handicapuri asiatice și europene

Probabil cele mai populare tipuri de pariuri printre pariorii cu experiență sunt handicapurile asiatice și europene. Handicapurile asiatice sunt o variantă chiar mai bună pentru pariurile 1x2 dacă sunt folosite cum trebuie. Handicapul asiatic este un pariu cu două rezultate posibile, una una dintre echipe primește un handicap fictiv.

Acest tip de pariu se potrivește meciurilor dezechilibrate unde știi că favorita se va impune fără probleme în fața adversarei, dar cotele de la 1x2 sunt foarte mici. În acest caz, poți paria că echipa favorită se va impune la minim 2 sau 3 goluri în fața adversarului. Handicapurile asiatice te ajută să îți personalizezi pariul exact așa cum vrei.

Handicapurile europene reprezintă și ele o alternativă, atât la pariurile 1x2, cât și la handicapurile asiatice. Handicapurile europene sunt asemănătoare cu cele asiatice în sensul în care o echipă primește un avantaj sau un dezavantaj, doar că aici diferențele sunt de valori întregi, iar pariurile au în continuare 3 opțiuni de pariere. Nu există pariuri cu rambursare parțială sau integrală a mizei.

Pariuri Under/Over

Alte tipuri de pariuri populare pe fotbal sunt pariurile pe total goluri de tipul under și over, pariurile pe pauză și final, pariurile pe scor corect unde trebuie să indici exact scorul la care se va termina meciul sau pariurile pe marcatori.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: