26
Vin, Apr

Eveniment

Nimeni nu trebuie să își facă griji!

 

Directorul Poștei Române a declarat că, în ciuda zvonurilor vehiculate în spațiul public în ultima perioadă, niciun pensionar nu ar trebui să fie îngrijorat că nu își va primi la timp pensia.

Nu știu ce se vehiculează în spațiul public, dar din punctul de vedere al Poștei Române, procesul de distribuire al pensiilor este în grafic. Nimeni nu trebuie să își facă griji. Mobilizarea e în parametri normali, poștașii sunt oameni responsabili și serioși. Banii și documentația necesară pensiilor au ajuns cum trebuie, cu 3-4 zile înainte de prima zi de distribuire.

Noi primim 50% din suma necesară pentru distribuirea de pensii din aproximativ 4 miliarde de lei. E o procedură normală, așa-i primim tot timpul. Noi lucrăm și luni, ne asigurăm că banii vor ajunge și cash în oficiile poștale astfel încât pe 2 decembrie va fi prima zi de distribuție a pensiilor”, a precizat Valentin Ștefan.

Asigurări similare au venit și din partea ministrului Muncii şi Solidarității Sociale, Marius Budăi, care a afirmat, vineri, la preluarea mandatului, că nu vor exista probleme cu plata pensiilor în luna decembrie, deoarece banii alocați instituției sale la rectificarea bugetară vor acoperi plata tuturor pensiilor pentru luna respectivă.

 

Sursa: epochtimes-romania.com


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: