23
Mar, Apr

BrasovTV.com

Eveniment

UPDATE: 15:30 - INFO

     Poliția a confirmat, pentru brasovtv.com, implicarea a opt autoturisme, în cele două evenimente rutiere. ,,Pe sensul de mers spre Brașov a avut loc un eveniment rutier în urma căruia nu s-au înregistrat victime. O șoferiță de 28 de ani nu a păstrat distanța regulamentară între mașina pe care o conducea și cea care circula în față, a lovit-o și a urmat un carambol, fiind implicate 5 autoturisme”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, cms.șef Liviu Naghi.

Potrivit acestuia, pe sensul de mers către București a avut loc, aproape simultan cu carambolul, un accident cu victimă. Un bărbat de 34 de ani nu a păstrat nici el distanța regulamentară între mașina sa și cea care circula în față, a lovit-o și a proiectat-o într-un alt autoturism. O șoferiță de 33 de ani a ajuns la spital, iar polițiștii au deschis dosar de cercetare penală. Șoferul vizat beneficiază de prezumția de nevinovăție până când judecătorii vor emite o sentință definitivă. 

 

Potrivit unui cititor brașovtv.com, pe Calea București, în zona unui supermarket, au avut loc, în urmă cu câteva minute, două accidente în lanț. Sunt implicate 10 mașini. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE: 15:05 - Galerie FOTO


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: