27
Sâm, Apr

BrasovTV.com

Eveniment

     Inundație în GIRATORIUL de la Poenelor! Râuri de apă se scurg pe Calea București de câteva zeci de minute. Un adevărat test pentru șoferi care au privit spre cer să vadă dacă plouă. De această dată nu vremea a fost de vină ci o țeavă de apă spartă care a inundat una dintre cele mai circulație intersecții din oraș. Imaginile au fost surprinse de un cititor BrasovTV.com si trimise pe adresa brasovtv@yahoo.com.

     Inundație în GIRATORIUL de la Poenelor! Râuri de apă se scurg pe Calea București de câteva zeci de minute. Un adevărat test pentru șoferi care au privit spre cer să vadă dacă plouă. De această dată nu vremea a fost de vină ci o țeavă de apă spartă care a inundat una dintre cele mai circulație intersecții din oraș. Imaginile au fost surprinse de un cititor BrasovTV.com si trimise pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

       Reporterul BrasovTV.com a cerut explicații de la Compania Apa Brașov despre situația din zonă. Apelul a fost inițiat la numărul de telefon 0268.926, dar programul de funcționare s-a încheiat la ora 19.oo. În consecință, s-a efectuat, automat,  transferul în dispecerat, iar persoana aflată la serviciu a explicat că problema a apărut în timpul unor teste. S-a dispus oprirea furnizării apei de la uzina din Tărlung, s-a trimis o echipă de intervenție la fața locului, iar în scurt timp va interveni și o a doua echipă, pentru remedierea defecțiunii. 

VIDEO:


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: