27
Sâm, Apr

Sport

Simona Halep este în continuare a doua în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis, la cinci puncte în spatele liderului Karolina Pliskova din Cehia. Garbine Muguruza din Spania ocupă treapta a treia a podiumului, la 525 puncte de Halep. În această noapte la US Open, Halep joacă în primul tur împotriva Mariei Sharapova din Rusia, un meci ce poate fi oricând o finală de Grand Slem. 

Sorana Cîrstea este pe 54, Irina Begu se află pe 55, Monica Niculescu a urcat până pe 57, iar Ana Bogdan a reușit un salt de 19 locuri, fiind pe 108.

În această noapte începe ultimul turneu de Grand Slem al anului, US Open, iar România are șase reprezentante pe tabloul feminin de simplu și un reprezentat pe tabloul masculin de simplu.

Simona Halep va juca în primul tur împotriva Mariei Sharapova din Rusia, un meci care poate fi oricând o finală de turneu de Mare Șlem. Sorana Cîrstea va evolua în compania olandezei Lesley Kerkhove, jucătoare venită din calificări, Ana Bogdan o va întâlni pe Taylor Townsed din SUA, beneficiară a unui wildcard, Irina Begu va juca împotriva Katerynei Kozlova, din Ucraina, jucătoare venită din calificări, Monica Niculescu va avea un meci dificil în compania favoritei numărul 14, Kristina Mladenovic din Franța iar Mihaela Buzărnescu, jucătoare care a reușit să treacă de calificări și a ajuns pe tabloul principal, va da piept cu favorita numărul 5, Caroline Wozniacki din Danemarca.  

În competiția băieților, Marius Copil, care ocupă poziția 87 în ierarhia ATP va juca în compania francezului Jo Wilfred Tsonga.   

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: