27
Sâm, Apr

Sport

AFC Hărman a debutat cu o victorie categorică în noul sezon al Ligii a treia, seria I. Gruparea condusă de Florin Stângă s-a impus în deplasare în fața celor de la Odorheiu Secuiesc cu scorul de 5-1. Pentru gruparea brașoveană au marcat Răchișan, Florin Stângă, Prejmerean, Ungureanu și Mândru.

Și cealaltă grupare brașoveană din seria I, Olimpic Cetate Râșnov, a început campionatul cu o victorie clară, 4-1 la Pașcani. Pentru formația condusă de Dan Bona și Vasile tatarciuc au punctat Boția, Alupoaie, Nicolae Marian și Emanuel Popa. În urma acestor rezultate, AFC Hărman și Olimpic Cetatea Râșnov sunt pe pozițiile doi și trei în ierarhia seriei I, după Suporter Club Oțelul Galați, grupare care în prima rundă a câștigat cu scorul de 8-0 duelul cu Metaloglobus Galați.

În Seria 5 a Ligii 3, Viitorul Ghimbav a pierdut în prima etapă, 1-4, pe teren propriu, cu Industria Galda. Pentru formația antrenată de Vasile Solomon, golul a fost marcat de Drugă în minutul 81 din penalti.

 

În runda a doua a campionatului, AFC Hărman primește vizita formației CSM Focșani 2007, echipă care în prima rundă a campionatului a remizat pe propriul teren, scor 0-0 cu Aerostar Bacău. Râșnovenii lui Bona vor juca în etapa a doua a seriei I împotriva băieților de la CS Avântul Valea Mărului, formație care în prima rundă a furnizat o mare surpriză remizând pe propriul teren cu FK Miercurea Ciuc, scor 2-2. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: