04
Sâm, Mai

Sursa Foto: www.planificandoelexito.com

Sport

Puștii de la Celta Brașov – Colțea 1920 vor avea parte de o vizită surpriză. Eduardo Covelo, unul dintre cei mai importanți oameni ai clubului spaniol Celta Vigo va ajunge la Brașov și va susține ședințe de pregătire cu sportivii de la Academia Celta Brașov.

În această săptămână va ajunge la Brașov unul dintre cei mai importanți oameni de la Celta Vigo, echipă ce  a jucat în acest sezon în semifinalele Europa League, competiție din care a fost eliminată de Manchester United după 0-1 în Spania și 1-1 pe Old Trafford. Eduardo Covelo, responsabilul de metodologie de la Celta Vigo va ajunge sub Tâmpa pentru a cunoaște în detaliu proiectul Celta Brașov. 

Eduardo Covelo are 40 de ani și este omul care se află mereu în spatele lui Eduardo Berizzo, antrenorul principal al celor de la Celta Vigo. El pune la punct orice detaliu legat de stadiul și forma în care se află jucătorii din Primera Division. Edu Covelo și-a dorit foarte mult să cunoască în amănunt proiectul Academiei Celta Brașov.

 

„Ne bucură enorm că Celta își trimite aici responsabilul de metodologie. Este un semn de respect față de proiect și de comunitatea brașoveană. Sunt convins ca va veni să ne arate cât mai multe lucruri din ceea ce înseamnă Celta Vigo și suntem nerăbdători să-l vedem la lucru. Cu siguranță antrenorii noștri vor învăța lucruri noi și vom începe cu toții să ne identificăm cu acest proiect de viitor pentru copiii Brașovului”, a declarat Ciprian Jurubescu, președintele Academiei Celta Brașov.

Delegația din Vigo mai cuprinde reprezentanți din departamentele administrative ale clubului spaniol dar și pe Marcos Alonso, coordonatorul tuturor proiectelor internaționale ale celor de la Celta Vigo.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: