18
Joi, Apr

Sport

Lipsă totală de fair-play din partea formației Dunărea Galați. La antrenamentul de astăzi al „lupilor”, cei de la Galați au considerat că hocheiștii brașoveni se pot schimba într-un vestiar de copii și că nu au nevoie de lumină în patinoar pentru ședința de pregătire. În comparație, trupa de la malul Dunării a avut parte de condiții de cinci stele la patinoarul olimpic din Brașov.

Astăzi de la ora 18.30 Dunărea Galați și Corona Wolves Brașov  joacă meciul al treilea din semifinala campionatului național.  McDonald și compania conduc cu 2-0 la general după victoriile de la Brașov, unde s-au impus cu 4-3 și 6-1. Ceea ce s-a întâmplat în această dimineața, i-a îndârjit și mai mult pe băieții lui Lacroix care sunt hotărâți să închidă semifinala în această seară.  

       Primele 2 poze - Vestiarul antrenorului Lacroix

UPDATE:

     După ce s-au antrenat în beznă hocheiștii brașoveni au mai avut parte de o surpriză la vestiare. Apa cu care au fost nevoiți să se spele era mai rece decât cea din Dunăre. Vestiarul tehnicianului Martin Lacroix nu are mai mult de 3 metri pătrați.   


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: