26
Dum, Mai

Sport

Echipa de polo pe apă Corona Sportul Studenţesc a profitat din plin de pauza competițională și a participat la un turneu amical în Belgia. Trupa condusă de Aurelian Georgescu a câștigat turneul extern la care au mai participat echipele belgiene Anvers 1 și Anvers 2 dar şi nemții de la Rheinhausen.

Poloiştii brașoveni s-au distrat cu adversarii lor și s-au impus la diferențe foarte mari, 31-6 cu Rheinhausen, 15-8 cu Anvers 1 și 21-5 cu Anvers 2.

„A fost un turneu care ne-a prins tare bine având în vedere că era o perioadă de pauză. Am profitat de aceste jocuri pentru a vedea în apă toţi jucătorii pe care îi avem şi pot spune că sunt foarte mulţumit de felul în care s-au comportat băieţii. Este adevărat, nu am avut în faţă nişte adversari foarte puternici, dar pentru ce ne-a interesat pe noi, ne-a prins foarte bine", a spus antrenorul Aurelian Georgescu.
„Chiar dacă discutăm despre un turneu amical, eu sunt fericită pentru orice victorie a băieţilor, pentru că asta contribuie la moralul lor. Avem în echipă mulţi poloişti tineri, care au nevoie de jocuri de verificare pentru a căpăta încredere în ei. Am convingerea că suntem pe drumul cel bun şi că poloul de la Corona va deveni o forţă în câţiva ani. Avem infrastructura necesară performanţei şi este păcat să nu profităm de ea pentru a face sport de performanţă, promovând astfel clubul şi Braşovul. Eu sunt extrem de mândră că în acest moment secţia de polo a clubului are piramida completă, pentru că asta contează enorm în formarea unei echipe de polo seniori extrem de puternică, precum ne dorim cu toţii", a spus președintele secției de polo pe apă de la Corona, Roxana Cojocea.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: