02
Joi, Mai

Social

10 cursuri de formare profesională la Ajofm  Braşov, în octombrie. Cursurile vor începe în perioada 19-30 octombrie şi sunt organizate, în mod gratuit, pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov.

În această lună, şomerii braşoveni se pot înscrie gratuit la cursuri de formare profesională în meserii precum: agent de securitate, casier, bucătar, contabil, inspector în domeniul securităţii şi sănătaţii  în muncă, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, manager resurse umane, manichiurist-pedichiurist,  ospătar, recepţioner hotel.

Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: studii superioare pentru cursul de manager resurse umane; liceul cu diplomă de bacalaureat pentru cursul de contabil; liceul de profil tehnic cu diplomă de bacalaureat pentru cursul de inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă; liceu pentru cursul de recepţioner hotel; studii minime obligatorii pentru cursurile de: agent securitate, manichiurist-pedichiurist, ospătar, bucătar, casier, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze.

 

Informaţii suplimentare despre aceste programe de formare profesională se pot obţine la sediul instituţiei din Braşov, str. Lungă nr. 1A, cam. 8, sau la tel. 0268/416.879, int. 124.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: