27
Sâm, Apr

Brasov TV

Social

Ghimbavul are nevoie de o policlinică. Nu o spun doar consilierii locali ci și locuitorii orașului care s-au săturat să meargă în localitățile vecine pentru consultații de specialitate. Deși au solicitat în nenumărate rânduri ca imobilul din curtea primăriei să fie transformat în centru medical, răspunsul a fost mereu același, nu se poate. 

Locație există însă voință nu prea. Imobilul din curtea primăriei este aproape gata. Consilierii locali din Ghimbav au solicitat în nenumărate rânduri ca în noile spații să fie amenajate mai multe cabinete medicale și chiar și un centru medical de permanență. De fiecare dată autoritățile spun că destinația imobilului este cu totul alta și că nu se poate amenaja o policlinică. Viceprimarul din Ghimbav, împreună cu o parte din consilierii din localitate au înaintat mai multe adrese către prefectură dar și către secretarul orașului, prin care au cerut negru pe alb o policlinică. „ La întrebarea consiliului local Ce înseamnă, domnule secretar, caz temeinic justificat, pentru o policlinică? Am primit o adresă prin care suntem trimiși să consultăm DEX-ul pentru explicarea acestui sens. Consider că dorințele locuitorilor din Ghimbav trebuie materializate și nu discutate sau trimise hilar în alte părți ” a declarat viceprimarul localității Ghimbav, Ionel Fliundra

Cabinetele medicale existente în Ghimbav au început să devină în ultimii ani neîncăpătoare. Atunci când au nevoie, locuitorii orașului sunt nevoiți să apeleze la centrele medicale de permanență din localitățile vecine.  În paralel cu solicitările consilierilor locali a fost inițiată și o campanie de strângere de semnături pentru realizarea acestui obiectiv. Până acum sute de localnici au semnat că sunt de acord cu amenajarea în curtea primăriei a unei policlinici.

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: