05
Dum, Mai

Social

La Bran de exemplu, primii turiști au ajuns deja și  sunt gata să  se bucure de un sejur deosebit.  Toate locurile de cazare sunt rezervate iar autoritățile au pregătit pentru această perioadă evenimente deosebite.  Turiștii sunt așteptați cu bucate tradiționale și  voie bună. 

Mitul lui Dracula atrage de la an de an din ce în ce mai mulți turiști. Centrul Branului este arhiplin și la acest început de sezon. Foarte mulți turiști români dar și străini aleg să petreacă minivacanța de rusalii la Bran.

Aici comercianții îi așteaptă pe turiști  cu mâncare tradițională , pregătită de cei mai pricepuți bucătari. Oamenii sunt încântați de  ofertele comercianților și  spun că preferă această zonă pentru liniștea deosebită dar și pentru faptul că aici această se petrece așa cum cere tradiția.O noapte de cazare la Bran  costă 400 de lei .Proprietarii de pensiuni spun că acesta este unul din cei mai buni ani  din punct de vedere turistic si se asteapta la un număr dublu de turiști  față de anii trecuți.

Articole sugerate


 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: