25
Joi, Apr

sursa foto: romania-actualitati.ro

Eveniment

UPDATE (Ora 19.00)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, 19:00, valorile de trafic rămân ridicate pe DN1, între Posada şi Comarnic, pe sensul de mers către București. Viteza de deplasare a crescut la 30 - 40 km/h. 

Totodată, pe ruta ocolitoare care a fost recomandată pe timpul zilei şoferilor, respectiv DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, traficul s-a aglomerat între timp şi se circulă îngreunat între Măneciu şi Izvoarele, pe sensul de mers către Ploieşti. 

Se circulă îngreunat pe DN73, între Rucăr şi Bran, pe sensul de mers către Rucăr, unde sunt formate coloane de autoturisme, dar în mişcare, nu se mai staţionează bară la bară.

Circulaţia s-a fluidizat pe DN1, între Predeal şi Posada, unde nu mai sunt coloane de autovehicule, valorile de trafic fiind în limitele normale în prezent pe acest tronson de drum.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza numărului mare de autovehicule care circulă dinspre staţiunile montane către București, se circulă îngreunat pe DN1. Mai exact, se circulă cu dificultate între Predeal şi Buşteni, precum şi între Posada şi Comarnic. Polițiștii se aşteptăm ca în orele următoare valorile de trafic să fie din ce în ce mai intense, având în vedere numărul foarte mare de turişti care se întorc, astăzi, de la munte.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot folosi ruta ocolitoare de pe DN1A, Săcele - Cheia - Ploieşti, A3, Ploieşti - Bucureşti, unde momentan valorile de trafic sunt reduse.

Conducătorilor auto li se recomandă să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să adopte o conduită preventivă la volan.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: