19
Vin, Apr

Eveniment

„Astăzi şi mâine protestăm la centrele judeţene şi miercuri mergem la Bucureşti, în faţa Guvernului. Peste 1.000 de oameni vor participa la protestul care va avea loc între orele 10.00 şi 15.00.

Oamenii vor protesta pentru aducerea grilei din teritoriu la nivelul celei din aparatul central". Declarația îi aparține lui Octavian Mateescu, liderul Federaţiei Sindicale din Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, potrivit Mediafax.

Aproximativ 500 de angajaţi ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură din ţară au protestat, miercurea trecută, în faţa Ministerului Agriculturii, nemulţumiţi de faptul că, anul viitor, salariile vor scădea cu până la 30%. Protestatarii au solicitat ca personalul centrelor judeţene să fie salarizat pe grila administraţiei centrale.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a transmis, în urmă cu o săptămână, angajaţilor A.P.I.A. „să stea liniştiţi şi să muncească în folosul şi pentru fermieri, pentru că sunt plătiţi la zi şi au nivele de retribuţie respectabile şi meritate".

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: