29
Vin, Mar

sursa foto: rtv.net

Eveniment

Polițiștii din toată țara au organizat, într-o singură zi, 330 de acţiuni de control şi 2.700 de intervenţii la evenimente, fiind constatate peste 600 de infracţiuni.

Totodată, peste 7.800 de amenzi, în valoare de aproape 2,5 milioane de lei, au fost aplicate pentru comiterea unor contravenții. 7.883 de poliţişti au acţionat, în toată ţara, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, se precizează într-un comunicat al I.G.P.R. . 

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. 

De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 28 de măsuri preventive. 

Totodată, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 128 de infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 412 permise şi au fost retrase 111 certificate de înmatriculare, mai precizează comunicatul IGPR.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: