20
Sâm, Apr

sursa foto: cafeterra.info

Eveniment

Vremea se va încălzi ușor, astfel încât în majoritatea regiunilor valorile termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei din punct de vedere climatologic.

În sudul și sud-estul țãrii cerul va fi variabil și pe arii restrânse, va fi ceațã. În restul teritoriului vor fi înnorãri și, îndeosebi în cursul zilei, va ploua slab în Moldova, Maramureș și izolat în Crișana, Banat și Transilvania, în timp ce pe crestele din nordul Carpaților Orientali precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab, cu intensificãri la munte.

Astăzi, cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei în sudul teritoriului, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în Delta Dunãrii și în Câmpia de Vest. Dimineața pe arii restrânse va fi ceațã.

Sâmbătă, vremea se va mai încalzi, însă, majoritatea valorilor termice se vor situa sub cele climatologice, specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros si, mai ales in orele diminetii, cu precadere in zonele joase de relief, pe arii restranse, va fi ceata.

Duminică, în sudul și centrul țãrii vremea se va menține rece. Cerul va avea înnorãri temporare și izolat, în extremitatea vesticã, vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, dar și sud-estul țãrii.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: