25
Joi, Apr

Eveniment

Brașovul se transformă într-un oraș de poveste. Primăria promite că anul acesta vom avea parte de o sărbătoare cu totul specială, mult mai diversificată față de anii trecuți.

Luminițele și decorațiunile vor reprezenta principala atracție. Majoritatea vor fi noi, iar în premieră vom avea parte de elemente din turtă dulce. Brazii de Crăciun vor fi amenajați în Piața Sfatului, Piața Unirii, Piața Sf Ioan, dar și în Poiana Brașov.

Deschiderea oficială va fi tot pe data de 6 decembrie. În Centrul Istoric vom avea un tavan luminos de 20.000 de metri pătrați, pe străzile Mureșenilor, Postăvarului, Hirscher, Sf Ioan, dar și în Piața Sfatului, Piața Enescu, Sf Ioan și Poarta Schei.

Mai mult, Piața Sfântul Ioan va fi una dintre principalele zone de distracție. Aici va fi montat un patinoar în aer liber, cu o lungime de 30 de metri și o lățime de 10 metri. Vor exista și mai multe ateliere tematice pentru copii.  

 

Piața Sfatului va prinde și ea viață. Cele mai multe evenimente se vor organiza aici. Vor fi concerte de muzică populară, ușoară, colinde. Pe 6 decembrie vor concerta două trupe, una românească și una din Marea Britanie. În total, în perioada sărbătorilor de iarnă vor concerta în centrul orașului 17 trupe și soliști.

Bradul din Piața Sfatului va avea peste 25 de metri înălțime. Spectacolul de Revelion va dura mai bine de două ore, iar la miezul nopții va fi un foc de artificii. Iluminatul de sărbători a costat municipalitatea 200.000 de euro. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: