29
Vin, Mar

sursa foto: newsar.ro

Eveniment

UPDATE

Circulația rutieră a fost reluată pe cele două drumuri din județul Harghita, respectiv DN12C Gheorghieni - Lacu Roșu și DN13B Praid - Joseni, iar în prezent se circulă în condiții de iarnă, informează Centrul Infotrafic. 

40 de localități din 17 județe au fost afectate de viscol. Cele mai multe probleme au constat în blocarea căilor rutiere din cauza căderii unor arbori pe carosabil, lipsa energiei electrice sau căderea acoperișurilor unor cladiri, informează Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, două drumuri naționale și un drum județean sunt închise circulației rutiere.

Potrivit MAI, în ultimele 24 de ore au fost semnalate efecte în 40 de localități din 17 județe: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Giurgiu, Harghita, Maramureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman și Tulcea.

Referitor la circulația pe drumurile publice, două drumuri naționale și un drum județean sunt închise circulației rutiere - DN 12C între localitățile Bicaz Chei și Gheorgheni, DN 13B între localitățile Gheorgheni și Praid și DJ 175B între localitățile Pojorâta și Crucea. 

La aceste tronsoane de drum se adaugă DN 67C-Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, DN7C Transfăgărășan, pe tronsonul Piscu Negru - Bâlea-Cascada, care au fost închise în acest sfârșit de săptămâna.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: