26
Vin, Apr

Brasov TV

Eveniment

Brașovenii ar putea circula cu autobuze și troleibuze noi! Consiliul Local Brașov a aprobat acordul de sprijin dintre municipalitate și Banca Mondială, pentru achiziționarea de noi mijloace de transport în comun. Autoritățile au nevoie de 25 de milioane de euro.

Parcul auto al regiei de transport în comun din Brașov este destul de învechit. Pentru a putea schimba acest lucru, autoritățile locale vor să acceseze un împrumut. Banii ar putea veni de la Banca Mondială, însă este nevoie ca între municipalitate , RATBV S.A. și BERD să existe un acord de sprijin. Acest acord a fost aprobat în ședință de Consiliu Local. „ În acest moment avem consultanță din partea VSP. Este consultanță asigurată de BERD și s-au luat în calcul mai multe scenarii. O să se prezinte în curând planul și toate lucrurile care s-au luat în considerare pentru absolut toate scenariile ” a declarat directorul RATBV S.A., Ovidiu Bucurei.



Municipalitatea în colaborare cu RATBV S.A. dorește să acceseze 25 de milioane de euro. Cu acești bani se vor cumpăra autobuze și troleibuze noi pentru îmbunătățirea parcului auto al regiei de transport din Brașov.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: