28
Joi, Mar

sursa foto: romanialibera.ro

Eveniment

Scenele s-au petrecut într-o locuință din Piața Teatrului. După ce a aflat că femeia îl înșelase, un bărbat de 34 de ani și-a împușcat iubita. Pistolarul nu s-a mulțumit însă, doar cu atât.

 „În timp ce se afla împreună cu persoana vătămată la domiciliul său, inculpatul a tras către aceasta cu un pistol cu bile și a lovit-o în piciorul stâng. Apoi, a lovit-o cu o toporișcă în umărul drept și cu palmele în zona feței. Totodată, inculpatul i-a interzis persoanei vătămate să părăsească domiciliul. Victima are nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale”, a explicat, pentru brașovtv.com, prim-procurorul adjunct al Parchetului Judecătoriei Brașov, Maria-Mădălina Răducu. Principalul suspect a fost reținut de polițiști, iar procurorii i-au propus unui judecător de drepturi și libertăți să-l aresteze pe inculpat. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, dar a contestat hotărârea. El este acuzat de lovire, amenințare și lipsire de libertate, dar beneficiază de prezumția de nevinovățe până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.     

Notă:

Această informaţie, publicată de brasovtv.com, poate fi preluată de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link  activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: