25
Joi, Apr

Eveniment

Record de participanți la examenele pentru admiterea în rândul polițiștilor locali. La unele secţiuni sunt chiar şi 16 concurenţi pe un loc.

Se pare că aceasta este  cea mai mare prezență înregistrată vreodată la concursurile pentru ocuparea posturilor din Poliția Locală Brașov. În total sunt 89 de candidați înscrişi, care au aplicat pentru cele 13 joburi vacante, din care zece sunt funcții publice de execuție, celelalte trei posturi fiind contractuale.

 

Cea mai mare concurență este pentru locul de debutant de la Rutieră – 16 pe loc. Interesante pentru concurenți au fost și locurile de la Ordine Publică, unde au fost 10 pe un singur loc, dar și la Cabinet, aici fiind 13 candidați pe un singur loc.



Proba fizică este programată să se desfășoare în 21 septembrie, ora 10.00, pe arena Liceului Sportiv. Cei care vor fi desemnați câștigători la aceasta fază de concurs, se vor putea prezenta la examenul scris, planificat pentru data de 25 septembrie, ora 9.00 la sediul Poliției Locale Brașov, iar interviul – ce-a de-a treia probă – va fi programat, după rezolvarea contestațiilor. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: