19
Vin, Apr

Eveniment

Compania Softrans va începe de joi o nouă cursă Craiova – București – Brașov cu o garnitură Hyperion care pune la dispoziția pasagerilor climatizare, suspensie cu perne de aer, wifi integrat și scaune ergonomice.

Grupul Softronic din Craiova  a anunţat intrarea în exploatare a celui de al doilea tren de tip Hyperion. Cu un design atractiv, podea joasă, un interior ultramodern şi dotari de nivel european care includ climatizare, suspensie cu perne de aer, wi-fi integrat şi scaune ergonomice, garnitura Hyperion a devenit cunoscută odată cu intrarea în exploatare pe linia Criova – Bucureşti – Constanţa, având un preţ mult mai redus decât cel solicitat de CFR Călători, scrie capital.ro.

După succesul repurtat cu primul tren Hyperion, compania a anunţat intrarea în exploatare, începând cu 21 septembrie, a unei a doua garnituri de acest fel. Această a doua garnitură va ajunge de la Craiova la Bucureşti în circa trei ore şi de la Bucureşti la Braşov în doar două ore şi jumătate. Preţul aferent unei călătorii de la Craiova la Bucureşti este de 40 de lei, iar de la Bucureşti la Braşov de numai 30 de lei. Prin comparaţie, cel mai rapid tren al CFR Călători parcurge distanţa Bucureşti – Braşov ceva mai repede, în două ore şi 20 de minute (IRN 10641), dar călătoria costă 48,6 lei.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: