19
Vin, Apr

Eveniment

Săptămâna ,,Şcoala Altfel-Să ştii mai multe, să fii mai bun!” reprezintă perioada destinată activităţilor de educaţie non-formală din fiecare an.

Cele două segmente ale acestui an 27 Februarie – 31 Martie respectiv 15 Mai – 9 Iunie, in care au putut fi organizate activitati extrascolare si extracuriculare, s-au incheiat cu succes si pentru Gradina zoologica Brasov care, cu sprijinul ISJBv a propus o serie impresionanta de activitati pentru elevi. Peste 1600 de elevi brasoveni dar si din alte judete ale tarii (Bucuresti, Timis, Tulcea, Dambovita, Calarasi), din toate ciclurile şcolare s-au bucurat de oportunitatea de a participa la Aa propuse de noi.



Teme precum "Gradinile zoologice un colt de salbaticie", "O plimbare prin lumea animalelor salbatice" , “Micii ecologisi-Natura protejata animale puternice” sau “Cum traiesc animalele si de ce au nevoie sa fie protejate de om” , s-au numarat printre preferatele copiilor, acestea fiind sansa de a culege informatii despre lumea necuvantatoarelor dar si de a constientiza importanta ocrotirii animalelor si a mediului inconjurator.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: