29
Vin, Mar

sursa foto: capital.ro

Eveniment

     Curtea Constituţională a României a stabilit, joi, că dispoziţiile articolului 13 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind privatizarea "Roman" SA Braşov şi constituirea parcului industrial pe platforma societăţii sunt

neconstituţionale. Potrivit unui comunicat al CCR, joi, Plenul Curţii Constituţionale  a luat în dezbatere excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor articolului 13 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 115/2003 privind privatizarea SC "Roman" SA Braşov şi constituirea parcului industrial pe platforma societăţii. "În urma deliberărilor, cu unanimitate de voturi, Curtea a admis excepţia de neconstituţionalitate şi a constatat că prevederile art. 13 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 115/2003 privind privatizarea Societăţii Comerciale 'Roman' - SA Braşov şi constituirea parcului industrial pe platforma Societăţii Comerciale 'Roman' - SA sunt neconstituţionale", se precizează în comunicat, potrivit capital.ro. 

Decizia este definitivă şi general obligatorie şi se comunică celor două Camere ale Parlamentului, Guvernului şi instanţei de judecată care a sesizat Curtea Constituţională, respectiv Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie - Secţia contencios administrativ şi fiscal.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: