29
Vin, Mar

sursa foto: monitorulexpres.ro

Eveniment

Scene incredibile în centrul Brașovului ! Aflat la volanul mașinii personale, un bărbat a blocat în trafic un autobuz al Regiei Autonome de Transport după ce mama și iubita lui au fost prinse fără bilete.

Când mașina de transport persoane care circula pe linia 28 a ajuns în staţia „Stadionul Municipal”, una dintre femeile prinse fără bilet a coborât din mașină exact în momentul în care uşile se închideau. Apoi, a reproşat că este însărcinată şi că ar fi fost prinsă între uşi. Mama iubitului ei a rămas în mijlocul de transport în comun, iar controlorii au cerut sprijin Poliţiei Locale, în staţia “Livada Poştei”. Până când mașina a ajuns în zona Livada Poștei, fiul femeii rămase în autobuz a fost informat, prin intermediul telefonului mobil, cu privire la cele întâmplate. Bărbatul a urcat în mașina personală, împreună cu un prieten, și a pornit în urmărirea autobuzului. În apropierea staţiei R.A.T. “Bisericii Române”, cei doi tineri au încercat să blocheze, în trafic, autobuzul în care se afla mama principalului suspect. Șoferul şi-a continuat însă drumul până la următoarea stație unde, inculpatul i-a blocat autobuzului ieşirea din stație, a urcat în mașina de transport și l-a lovit pe unul dintre controlorii RAT. Călătorii au încercat să-l imobilizeze pe agresor, dar acesta a forțat ușile autobuzului și, împreună cu mama lui, aflată în mașină, au coborât.  

La scurt timp, principalul suspect a fost reținut și propus pentru arestare. ,,Judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Brașov a respins propunerea de arestare preventivă a inculpatului și a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind stabilite în sarcina inculpatului măsuri și obligații. Împotriva acestor dispoziții au declarat contestații inculpatul și Ministerul Public. Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Brașov a respins contestațiile’’, a explicat, în exclusivitate pentru BrașovTV.com, Cristina Ciolacu, vicepreședinte la Tribunalul Brașov.

Inculpatul, cercetat penal sub control judiciar, beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: