29
Vin, Mar

sursa foto: fanatik

Eveniment

     Prinţul Charles şi-a încheiat vizita oficială în România, după ce timp de trei zile a avut întâlniri cu oficiali din ţara noastră, cu reprezentanţi ai unor instituţii de cultură şi ai unor organizaţii neguvernamentale.

În prima zi a vizitei oficiale, Alteţa Sa Regală a depus o coroană de maci la Mormântul Eroului Necunoscut din Parcul Carol I şi a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de "preţuire pentru activitatea în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume".

Joi, Prinţul de Wales a vizitat Muzeul Satului și Parcul Natural Delta Văcăreşti, iar în cursul serii, Alteţa Sa Regală a mers la Palatul Elisabeta şi a fost celebrat în cadrul unei recepţii.

Vineri, Prinţul Charles a făcut o scurtă plimbare în Centrul Vechi al Capitalei, a admirat Biserica Stavropoleos şi a participat la un spectacol la Teatrul Naţional. La finalul vizitei, înaltul oaspete a mers la Hospice Casa Speranţei, care a aniversat 25 de ani de activitate în România.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: