19
Vin, Apr

Eveniment

Este o certitudine pentru toți brașovenii faptul că Brașovul are nevoie de investiții sigure, prietenoase cu mediul care să asigure locuri de muncă bine plătite.

"Brașovul are nevoie de revitalizarea turismului, de creșterea numărului de zile pe care turistul le petrece în Brașov.

În ultima vreme am vorbit despre incapacitatea actualei administrații de a pune în valoare zestrea istorică și arhitecturală din Brașov, și despre lipsa unui târg de Paște care să fie cel puțin la nivelul municipiului Craiova. Obiectivele istorice și arhitecturale ale Brașovului, și aici mă refer la Turnul Alb, Turnul Negru , Strada Sforii, sunt ignorate, fiind lăsate la cheremul celor care vandalizează fără nici un fel de scrupule clădiri de patrimoniu administrate de către Primăria Brașov. Lipsa unui târg de Paște cu care noi, brașovenii, să ne mândrim ne indică faptul că trăim o perioadă a nepăsării, a lipsei de raportare la realitatea cotidiană și a lipsei de idei ce vin din partea actualei administrații.

Putem adăuga la acest capitol și promisiunea electorală neonorată, aceea de a crește numărul parcurilor și a spațiilor de recreere.

Cu toate acestea, propun din nou Primăriei Brașov, un proiect care ar ajuta la vitalizarea turismului în Brașov, ar aduce un mare plus la capitolul petrecerii timpului în aer liber și ar valorifica o zonă centrală a Brașovului.

Acest proiect presupune construirea unui parc de aventură pe Dealul Melcilor. Parcul de aventură va fi unul dintre cele mai atractive puncte de interes turistic pentru turiștii care vizitează orașul nostru, dar și pentru brașoveni. Proiectul oferă o experiență deosebită pentru toți cei care doresc să-și petreacă timpul liber în natură și să experimenteze activități care implică aventură și adrenalină. Parcul include o gamă largă de activități precum cățărare pe stânci, tiroliană, trasee suspendate și alte activități de aventură.

Pe lângă aceste activități, parcul de aventură va avea și facilități pentru odihnă și relaxare, cum ar fi zone de picnic și locuri pentru grătar. Parcul poate fi dotat cu toate facilitățile necesare, trasee pentru bicicliști, traseu motric, tobogane, zone pentru spectacole și proiecții, alei, mobilier urban, sistem wi-fi, vestiare, toalete și un centru de informare pentru vizitatori.

De asemenea, acest proiect va oferi un plus pentru dezvoltarea activităților economice locale, cum ar fi serviciile de cazare, restaurantele și alte afaceri conexe, și ar valorifica o zonă centrală a Brașovului care în acest moment nu este absolut deloc valorificată.

În parcul de aventură construit cu respectarea normelor de mediu va fi un loc sigur pentru toți vizitatorii. De asemenea, va fi un loc de petrecere a timpului liber și de distracție pentru întreaga familie, încurajând astfel activitățile în aer liber și sportul.

Pentru acest parc de aventură putem să luăm exemplul Municipiului Galați, municipiu ce se află pe ultima sută de metri de inaugurarea unui parc de aventură construit din fonduri europene.", subprefect Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale PSD Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: