26
Vin, Apr

sursă foto: adevarul.ro

Eveniment

Marius Budăi - ministrul Muncii a declarat, duminică, la Realitatea PLUS, că pensiile vor fi livrate până în data de 11 aprilie.

Am gândit că atât cât putem să-i sprijinim pe seniorii României măcar în perioada pascală și să comprimăm aceste plăți. Încă de vineri, cei care încasează pensia pe card bancar să fie încasată urmând ca până în data de 11 aprilie să fie încasate toate pensiile astfel încât accesul la cumpărăturile de Paște să fie mai facil”, a spus Marius Budăi, duminică, la Realitatea PLUS.

Întrebat dacă e posibil să crească punctul de pensie anul acesta, Budăi a răspuns: „Așa cum spun de fiecare dată, sunt moderat în declarații și nu vreau să dau speranțe seniorilor noștri și să nu le putem îndeplini. Atunci când vom avea astfel de date le vom face publice și vom trece direct la implementare.

Este o perioadă nu foarte ușoară la nivel global. Noi vom continua și în acest an programul „Sprijin pentru România”. Cred că, așa cum au mers lucrurile în coaliție, vom fi atenți la evoluție și vom lua măsuri ca atare”.

 

 

Sursa: realitatea.net

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: