20
Sâm, Apr

sursă foto: bihoreanul.ro

Eveniment

Bărbat reținut în urma furtului unui autovehicul.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat”.

Astfel, la data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii au fost alertați, prin apel de urgență 112, de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul ce se afla staționat și neasigurat în zona unui hotel, de pe strada Zaharia Stancu din municipiul Brașov.

Cercetările efectuate de polițiști au dus la depistarea autoturismului și la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Brașov.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că acesta ar fi sustras autoturismul, profitând de neatenția persoanei vătămate, pe care l-ar fi condus apoi pe drumurile publice, abandonându-l în parcarea unui restaurant, după ce ar fi sustras și o sumă de bani din interior.

Totodată, cu ocazia verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că bărbatul cercetat avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ca urmare a unui dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența altor substanțe”.

Având în vedere complexitatea activității infracționale pentru care este cercetat bărbatul, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se dispune soluție legală la finalizarea acestora, informează I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: