20
Sâm, Apr

Eveniment

În urma Conferinței Județene de alegeri a Tineretului Social-Democrat Brașov, ce s-a desfășurat sâmbătă, a fost aleasă noua echipă de tineri, parte a PSD Brașov.

Aceștia s-au remarcat prin numeroși vorbitori care au atins subiecte puternice din domeniul politic, educațional, economic și nu numai, toți cei prezenți plecând cu o deviză care stârnește implicare și responsabilitate: #AiciPentruViitor 

Prin acest manifest, tinerii doresc să transmită prezența activă în comunitate pentru a oferi plus-valoare prin activități sustenabile, inițiative sociale și, mai ales, implicarea alături de o echipă care însumează peste 1000 de membri.

La eveniment au fost prezenți președintele TSD România, Mihai Ghigiu, senatorul Marius Dunca, președintele Organizației Județene PSD Brașov, deputatul Marian Rasaliu, președinta doamnelor social-democrate județul Brașov, consilierul local Alexandra Crivineanu, subprefectul Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale PSD Brașov, precum și primari tineri din județ.

Mihai Ghigiu, Președinte TSD România:

"Am văzut mulți tineri implicați la acest eveniment și, ascultându-le intervențiile, îmi dau seama că tinerii au deja un simț al responsabilității față de comunitate foarte bine dezvoltat. Însă, trebuie sprijiniți și trebuie să aibă încredere în vocea lor! Noi facem diferența, noi suntem viitorul’’

Marius Dunca, senator, Președintele Organizației Județene PSD Brașov:

"Felicitări pentru toate eforturile și realizările voastre!

Vă apreciez curajul de a vă implica în politică și apreciez modul în care reușiți să aduceți o perspectivă proaspătă și idei inovatoare. 

Sunteți un exemplu demn de urmat pentru toți tinerii TSD din întreaga țară!

Alexandru Guzun, consilier județean, Președinte TSD Brașov: 

"Mulțumesc tuturor!

În prezența colegilor din TSD România reprezentați de președintele Mihai Alexandru Ghigiu și colegii săi, dar și a tuturor consilierilor, primarilor și a altor oficialități, am primit susținerea tuturor pentru un nou mandat ca președinte TSD Județul Brașov! 

Mentorului meu, Alexandru Marius Dunca, îi transmit public toată susținerea tinerilor pe care îi reprezint și implicit a mea, totodată și recunoștință și mulțumirea care i se cuvine!

Printre obiectivele TSD Brașov se numără campanii umanitare, campanii de recrutare și formare a tinerilor din județ, programe de informare a tinerilor despre oportunități de finanțare, idei de business, precum și workshopuri pentru educație financiară și politică. Toate acestea, în perspectiva anului electoral 2024.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: