29
Vin, Mar

sursă foto: tribunasnm.ro

Eveniment

Conducători auto, rude, identificați în același timp sub influența substanțelor interzise.

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări, în cadrul unui dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acțiunea s-a petrecut la data de 19.03.2023 când, în cadrul unui control desfășurat pe raza localității, polițiștii au oprit un autovehicul înmatriculat în județul Ilfov, la volanul căruia se afla un tânăr de 28 de ani.

Întrucât pe parcursul verificărilor persoana prezenta o stare nefirească a acțiunilor sale, polițiștii au efectuat un test pentru stabilirea prezenței substanțelor interzise în organism, test care a fost pozitiv pentru substanțele AMPHETAMINE și METHAMPHETAMINE.

Tot în cadrul aceluiași control, polițiștii au mai oprit un autoturism care circula în spatele celui oprit inițial, între cei doi conducători auto existând o relație de rudenie. Și acest din urmă conducător auto, un bărbat de 30 de ani, din județul Ilfov, a fost testat pentru consumul de substanțe interzise, în cazul său aparatul identificând prezența substanței cocaină în organism.

În cauză s-a luat măsura conducerii la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor interzise prezente în organism.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul dosarelor penale întocmite, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, informează I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: