28
Joi, Mar

sursă foto: stirileprotv.ro

Eveniment

Meteorologii estimează că, în luna martie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, uşor mai ridicate în unele regiuni.

Totodată, cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare.

Cum va fi vremea În prima săptămână din martie

Meteorologii de la ANM anunță că în perioada 27 februarie - 6 martie 2023, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, dar şi uşor mai coborâte în extremitatea de nord-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

În ceea ce privește ploile, precipitațiile din weekendul 24-16 februarie 2023 vor continua și în săptămâna care urmează. Astfel, regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sudice, dar şi deficitar în nord-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo în a doua săptămână din martie 

Pentru perioada 6-13 martie 2023, meteorologii anunță că temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Vremea la mijlocul lunii martie în România

În săptămâna 13 - 20 martie 2023, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Regimul pluviometric va avea o tendinţă uşor excedentară în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cum va fi vremea în ultima săptămână din martie

Meteorologii anunță că în săptămâna 20-27 martie 2023, mediile valorilor termice vor fi uşor mai ridicate decât cele spec

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile estice.

 

 

Sursa: stirileprotv.ro

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: