25
Joi, Apr

Brasov TV

Eveniment

         Protest în Gara Brașov! Zeci de angajați ai încetat lucrul, miercuri dimineață. Mai multe garnituri au fost blocate în Gară, inclusiv garniturile private deoarece și impegații de mișcare au fost și ei în grevă. Principala nemulțumire este nivelul mic al salariilor. Angajații spun că nu vor renunța la proteste până când situația nu va fi rezolvată.

         Greva spontană a angajaților CFR a blocat întreaga activitate, iar mii de călători din întreaga țară au rămas blocați în gări. Unii și-au recuperat banii pe tichetele de călătorie, iar alții s-au văzut nevoiți să apeleze la alte mijloace de transport.

         Salariile mici, dispariția bonusurilor și programul greu de lucru, i-au determinat pe angajații CFR să blocheze activitatea feroviară. Protestul angajaților CFR a fost unul spontan. Oamenii s-au dezis de sindicat pentru că, spun ei, nu a făcut nimic pentru rezolvarea problemelor.


         Chiar dacă, în unele regionale din țară, circulația trenurilor a fost reluată, la Brașov și Timișoara, angajații CFR au anunțat că nu vor renunța ușor la grevă. Nici după mai bine de 8 ore de blocaj, activitatea nu a fost reluată în cele două regionale.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: