20
Sâm, Apr

Eveniment

Biblioteca Județeană ”George Barițiu” organizează CURSURI GRATUITE DE LIMBA ROMÂNĂ, nivel începător pentru refugiații ucraineni şi nu numai.

Cinci voluntari, profesori cu experienţă de predare limba română/limbi străine vor susține aceste cursuri, care vor fi organizate până în luna iunie 2023 inclusiv, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Orele de limba română vor avea loc la Centrul Info Documentar Valeriu Braniște (Filiala 4 – Str. Berzei Nr. 2) al bibliotecii.

În funcție de solicitări, cursurile pot fi organizate și în alte locaţii, cum ar fi  Centrul  pentru  refugiați - CATTIA, etc. Durata  unui modul pentru nivel debutant este de 12 şedinţe. Doritorii se pot înscrie la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la sediul filialei de pe Str. Berzei nr. 2, în intervalul orar 9 - 17, de luni până vineri.

Cursurile de limba română fac parte din proiectul  “Bibliotecile - hub-uri de suport pentru refugiați și comunitate”, finanțat de International Rescue Committee (IRC) și  implementat de Fundația Noi Orizonturi, împreună cu Asociația Comunitățile Viitorului.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: