28
Joi, Mar

sursa foto: Prefectura Brașov

Eveniment

Vizită importantă în Brașov.

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, și vicepreședintele Consiliului Județean, Constantin Todorică Șerban, au primit astăzi, la sediul Instituției Prefectului, vizita E.S. d-lui Alfredo Maria Durante Mangoni, ambasadorul Republicii Italiene în România, însoțit de consulul onorific al Republicii Italiene la Brașov, dl. Emanuele Guglielmo Bagnasco.

Este prima vizită oficială pe care o efectuez în județul Brașov, după trei vizite private. Am venit aici pentru a exprima suportul Ambasadei și al meu, personal, pentru antreprenorii italieni din zonă și pentru a cultiva bune relații cu autoritățile locale. Sunt interesat, de asemenea, să aflu cum văd oamenii de afaceri și oficialitățile brașovene viitorul acestui județ și ce contribuție așteaptă de la comunitatea italiană de aici”, a spus E.S. dl ambasador.

I-am prezentat distinsului oaspete județul nostru, cu accent pe componentele demografică, economică și educațională. Discuțiile au vizat și Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, E.S. dl ambasador exprimând opinia că acesta va contribui semnificativ la dezvoltarea întregii zone, va crește interesul antreprenorilor de a investi aici și va reprezenta un boost pentru turism. În context, E.S. dl ambasador s-a interesat dacă există companii aeriene care și-au făcut publică intenția să opereze zboruri care să lege Brașovul de orașe din Italia. De asemenea, a dorit să afle care este opinia noastră despre ce ar trebui făcut pentru a crește prezența italiană în mediul de afaceri din județul nostru și a afirmat disponibilitatea părții italiene de a colabora pe partea de management în sectoarele sanitar și turism”, a declarat prefectul Mihai Cătălin Văsii la finalul întrevederii.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: