19
Mar, Mar

sursă foto: stiridiaspora.ro

Eveniment

Persoane reținute de către polițiștii brașoveni.

Polițiști brașoveni, din cadrul Secției nr. 1 Poliție Brașov, au dispus reținerea a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 43 ani, și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, după ce ar fi încercat să sustragă mai multe sume de bani din aparatele unei săli de jocuri de noroc.

Astfel, la data 31.01.2023, orele 12:30, Secția nr. 1 Poliție Brașov a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că, în incinta agenției, se aflau trei persoane suspecte de sustragerea unor sume de bani din aparatele slot-machine.

Polițiștii au demarat de îndată cercetările pentru stabilirea stării de fapt și au concluzionat că cei trei bărbați au încercat să sutragă sume de bani din cutiile de valori ale aparatelor de jocuri de noroc prin folosirea unor chei potrivite. 

În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat si complicitate la această infracțiune, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea anchetei, se arată într-un comunicat trimis de I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: