29
Vin, Mar

Eveniment

Acțiuni a polițiștilor brașoveni.

Polițiștii brașoveni au dispus reținerea unui bărbat, de 41 de ani, și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, după ce ar fi sustras produse dintr-un supermaket, din municipiul Braşov.

Astfel, la data de 25.01.2023 Secția 1 Poliție Brașov a fost sesizată despre faptul că personalul de pază al unui magazin, din municipiul Brașov, a depistat o persoană care trecuse de linia caselor de marcat, fără a achita produsul pe care îl avea supra sa. 

Cercetările efectuate de polițiști au stabilit că, aceeaşi persoană a sustras şi cu câteva zile în urmă mai multe bunuri, printre care şi un laptop dintr-o cuşetă pentru bagaje.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat. De asemenea, prin ordonanța emisă de către aceștia s-a dispus și reținerea pentru 24 de ore a persoanei cercetate și introducerea ei în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Dosarul constituit este instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: