28
Joi, Mar

Brasov TV

Eveniment

     Protest spontan la AgentiA pentru Protectie a Mediului din Brasov! Angajatii institutiei au oprit din nou lucrul pentru a doua oară în ultimele 7 zile. De această dată amenintă cu declansarea conflictului colectiv de muncă. PrincipalA nemultumire, spun angajatii, sunt cea mai discriminată categorie de salariati bugetari.

     Angajații Agenției pentru Protecția Mediului din Brașov au oprit din nou activitatea. Între orele 10:00 și 12:00, nu s-a lucrat deloc. Angajații instituției au declanșat un nou protest spontan, pe motiv că salariile lor sunt foarte mici. Deși au încercat să negocieze cu autoritățile, revendicările nu au avut nicio soluționare. „ Niciun factor de decizie din cadrul Ministerului Mediului nu a stat de vorbă cu noi, nici măcar nu a încercat acest lucru, să discutăm de salariile foarte mici din acest sistem. Suntem hotărâți să urmăm toate procedurile legale și să declanșam conflictul general de muncă ’’ a declarat Elena Bucur, consilier Relații Publice și Comunicare APM Brașov.

     Proteste similare au avut loc în toată țara. Nemulțumirile sunt aceleași, salariile mici. Reporterii Brașov au încercat să obțină un punct de vedere din partea Ministerului Mediului, cu privire la protestele din ultimele zile, nu până în acest moment nu am primit niciun răspuns oficial. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: