18
Joi, Apr

Eveniment

     Ciprian Băncilă este începând de astăzi, oficial , subprefectul județului Brașov. A fost învestit în funcție la doar două săptămână după ce a predat ștafeta noului prefect Marian Rasaliu.   

     Ciprian Băncilă are 41 de ani și până în urmă cu două săptămâni a fost prefect al județului Brașov. Astăzi, la două săptămâni de când a predat ştafeta lui Marian Rasaliu, Ciprian Băncilă revine în Prefectură, de data aceasta pe postul de subprefect„Obiectivele sunt de a deservi comunitatea,să fiu în slujba cetățeanului, să rezolv problemele stringente ale fondului funciar și  transparentizarea instituțiilor plublice și de a munci în echipă ca să aducem un plus de valoare acestui județ pentru că brașovenii merită acest lucru”, a declarat Ciprian Marius Băncilă, subprefectul județului Brașov

     Marian Rasaliu, prefectul județului, spune că cel mai important într-o echipă este comunicarea: „Eu sunt convins că vom face o echipă foarte bună în interesul cetățenilor județului Brașov. Părerea mea este că numai o comunicare foarte bună și o conlucrare foarte bună poate să ducă la rezultate pozitive”, a declarat Marian Rasaliu, prefectul județului Brașov.

      Ciprian Băncilă a fost numit în funcție săptămâna trecută. A înlocuit-o pe Diana Borş, care va reveni la conducerea Agenţiei Judeţene de Prestaţii şi Inspecţie Socială  Braşov. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: